Team van Revnext

Wie zijn wij?

revnext-logo

Gedreven door de toegenomen vraag naar meer technologische kennis binnen het strategisch adviesvak en een aanbod wat hierin niet voldeed,  besloten strategy consultants Robert Kok, Anouk Vos en Steven Djohan in 2016 tot de oprichting van Revnext. Met diverse achtergronden en expertises, delen zij het enthousiasme voor high tech technologieën.  Inmiddels kent Revnext een divers team van inhoudelijk- en strategisch experts. Gezamenlijk zetten zij zich in om strategy consulting opnieuw uit te vinden. Of het nu gaat om datavergaring in lichamen, zelfrijdende voertuigen of hackable infrastructuur, volgens Kok, Vos en Djohan horen nieuwe technologieën een blijvend onderdeel van bedrijfsstrategieën, visievorming en besluitvorming te zijn.

Oprichters Revnext

 • ir. Robert Kok (MSc) Clean Tech / Transport & Logistics lead

  Robert Kok is partner en Clean Tech / Transport & Logistics lead bij Revnext. Hij heeft als technisch bestuurskundige ruime ervaring met complexe en gevoelige beleidsdossiers en strategievraagstukken.

  robert.kok[@]revnext.nl

 • Steven Djohan (MSc) Forensics / Investigation lead

  Steven Djohan is partner en Forensics / Investigation lead bij Revnext. Daarnaast  is hij verantwoordelijk voor de aansturing van consultants en onderzoekers binnen het kantoor.

  steven.djohan[@]revnext.nl

 • Anouk Vos (MSc MA) Cyber Security / Innovation lead

  Anouk Vos is partner en Cyber Security / Innovation lead bij Revnext. Zij heeft jarenlange ervaring als strategisch cyber security adviseur.

  anouk.vos[@]revnext.nl

Neem contact met ons op!