Werken bij Revnext

Revnext is altijd op zoek naar versterking!

Revnext is een jonge speler in de top van de hightech consultancywereld. Als je vooruit wilt lopen in het strategisch adviesvak, dan moet je je onderdompelen in technologische innovaties. Dit is wat we bij Revnext doen. Wil jij nieuwe cybersecuritystrategieën uitwerken voor de Nederlandse vitale infrastructuur? Wil jij haalbaarheidsstudies en marktverkenningen doen naar de Hyperloop in Nederland? Wil jij Nederland klaarmaken voor de komst van honderdduizenden elektrische- en zelfrijdende auto’s? Wil jij verschillende tech-startups begeleiden bij het marktrijp maken van hun disruptieve cybersecurity productinnovaties? Solliciteer dan bij Revnext!

werken-bij
wat-zoeken-wij

Wat zoeken wij?

Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiële of technische achtergrond. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Momenteel hebben we de volgende concrete vacatures:

LIFE IS SHORT, WORK SOMEWHERE AWESOME!! REVNEXT IS OP ZOEK NAAR (JR.) CONSULTANTS CYBERSECURITY

Heb je interesse? Neem vooral contact met ons op.

Wat je van te voren MOET weten:

  1. Stuur vooral GEEN motivatiebrief die langer is dan 5 regels!

Je bent goed of je bent het niet!

  1. Wat is het “PROFIEL”? Gatverdamme, wat is dat voor ouderwetse benadering!

Je bent goed of je bent het niet! Stuur je CV en een korte motivatiebrief waarin je in 5 argumenten aangeeft waarom Revnext jou moet aannemen, naar: info@revnext.nl

 

Acquisitie wordt op geen enkele wijze op prijs gesteld evenals het ongevraagd doorplaatsen van deze vacature op websites van derden. CV’s die worden ingediend door (commerciële) werving- en selectiebureaus worden door ons NIET in behandeling genomen.

Neem contact met ons op!