LIFE IS SHORT, WORK SOMEWHERE AWESOME!! REVNEXT IS OP ZOEK NAAR (JR.) CONSULTANTS

Wil jij onderzoek doen naar de impact van deepfakes op cybercrime? Kan jij de digitale veiligheid van toonaangevende Nederlandse- en internationale organisaties verbeteren? Heb je zin om te helpen bij het opleiden en trainen van personen op vlak van cybersecurity? Solliciteer dan bij Revnext!

Voor het Cybersecurity/Forensics team is Revnext op zoek naar junior (0-3 jaar werkervaring) en medior (3-6 jaar werkervaring) consultants. Bij Revnext werk je mee aan spraakmakende onderzoeken en doe je in korte tijd met collega’s veel ervaring op in uiteenlopende sectoren. Je doet onderzoek naar hoe nieuwe cybersecurity producten en diensten ‘marktrijp’ gemaakt kunnen worden, je begeleidt jong hacktalent bij hun onderzoeken en rapporteert over nieuwe dreigingen én oplossingen in Nederland en daarbuiten.

Bij Revnext geloven we dat het veranderen van de wereld niet stopt bij pilots, adviezen en gedragscampagnes. Wij zoeken daarom iemand die het aandurft om met ons de bestaande denkpatronen binnen de sector cybersecurity/forensics ter discussie te stellen. Onze consultants spreken invloedrijke stakeholders, verzamelen relevante data en stellen strategieën en plannen op. Enthousiast? Solliciteer dan bij Revnext!

Wie zoeken wij?

Je bent analytisch sterk en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve en duidelijke wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Je werkt secuur en bent een teamspeler. Wij zijn op zoek naar talenten met bij voorkeur een (bedrijfs)economische, bestuurskundige of technische achtergrond. Affiniteit met (cyber) security vraagstukken en data-analyse is een pré. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Wat bieden wij?

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Opleidingen, trainingen en mogelijkheden tot vrijwilligerswerk
  • Goede werksfeer binnen een jong team
  • Doorgroeimogelijkheden en een boeiend netwerk
  • De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen

Interesse?

Neem contact op via info@revnext.nl of stuur meteen je CV en geef ons in 5 unieke argumenten aan waarom Revnext jou moet aannemen. Een motivatiebrief hoeft niet, dat doet ChatGPT inmiddels beter…