Life is short, work somewhere awesome: vacature junior/medior consultant!!

Life is short, work somewhere awesome! Wij zijn op zoek naar een junior/ medior consultant Future mobility

Gaat jouw hart sneller kloppen van elektrische- en (semi) autonome voertuigen? Ben jij geïnteresseerd in wat de energietransitie betekent voor de sector mobiliteit? En vraag jij je af hoe nieuwe mobiliteitsdiensten en -concepten zouden kunnen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Voor het domein Future mobility is Revnext op zoek naar een junior / medior consultant. Bij Revnext werk je mee aan spraakmakende transitievraagstukken, zoals het nieuwe klimaatakkoord, een toekomstig systeem van betalen naar gebruik ofwel een kilometerheffing voor personenauto’s of helpen van steden en bedrijven met innovatieve mobiliteitsconcepten.

Bij Revnext geloven we dat het veranderen van de wereld niet stopt bij pilots en gedragscampagnes. Wij zoeken daarom iemand die het aandurft om met ons de bestaande denkpatronen binnen de sector mobiliteit ter discussie te stellen. Onze consultant Future mobility spreekt relevante stakeholders, verzamelt relevante data, stelt strategieën en plannen op, rekent aan de effecten en business cases en helpt bij het implementeren van innovatieve concepten. Enthousiast? Solliciteer dan bij Revnext!

Wat vragen wij?

Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiële of technische achtergrond. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Heb je interesse? Stuur je CV en geef ons in 5 argumenten aan waarom Revnext jou moet aannemen. Solliciteer via Magnet.me of stuur een mail naar: info@revnext.nl