Revnext sluit zich aan bij Panteia en MuConsult

Rotterdam, 3 juli 2023 – Revnext sluit zich per direct aan bij Panteia en MuConsult. Met deze aansluiting kunnen de drie toonaangevende bureaus zich nog beter richten op groeiende vraag naar advies en data gedreven onderzoek voor de vraagstukken van morgen, zoals voor mobiliteit, transport, data science en cybersecurity. De drie bureaus bundelen hun krachten en maken gebruik van elkaars expertise en blijven onder hun eigen naam opereren.

Robert Kok, partner Revnext: “Wij zien ernaar uit om de krachten te bundelen met Panteia en MuConsult. Met onze vooruitziende manier van werken, trackrecord en specifieke expertise op maatschappelijke vraagstukken, gecombineerd met de expertise en netwerk van de andere twee bureaus bij overheden en maatschappelijke organisaties, kunnen we elkaar alleen maar versterken.”

Revnext richt zich op o.a. de energietransitie naar zero emissie voor personenmobiliteit, goederenvervoer, alsmede belangrijke vraagstukken binnen de logistieke- en vervoersector. Zo was het bureau recentelijk betrokken bij de uitwerking van het Kabinetsplan voor een systeem van ‘Betalen naar Gebruik’. Daarnaast heeft Revnext een sterk portfolio op het gebied van cybersecurity, digital forensics en innovatie. Zo richt het bureau zich op de vraag hoe de nieuwe Europese richtlijn voor Netwerk- en Informatiebeveiliging (NIS2) binnen Nederlandse gemeenten en vitale infrastructuur dient te worden geïmplementeerd, maar heeft het ook de CSI-010: Digital Forensics cursus geïntroduceerd voor jongeren die geïnteresseerd zijn in het opsporen van hacks en het verzamelen en veiligstellen van bewijsmateriaal waarmee deze hacks aangetoond kunnen worden.

Met de aansluiting van Revnext gaan de drie bureaus nieuwe verbindingen creëren tussen domeinen zoals gedragsbeïnvloeding, ICT, arbeidsmarkt, duurzaamheid en mobiliteit. Jan-Willem Siebers, algemeen directeur van Panteia en MuConsult, die de nieuwe groep zal leiden zegt hierover: “Met Revnext voegen we unieke data gedreven expertise toe op het gebied van energie transitie & mobiliteit en cyber security & forensics. Dat biedt mooie kansen om de brug te slaan tussen beleid en praktijk en tussen regionaal, landelijk en Europees beleid.“

In de samenwerking blijven de drie merken en het management ongewijzigd evenals de kantoorlocaties in Amersfoort, Rotterdam en Zoetermeer. Revnext oprichters Robert Kok, Anouk Vos en Steven Djohan blijven als founding partners actief bij het bureau en de groep betrokken.