Revnext is op zoek naar versterking! Jr. consultant cyber security

Wij zoeken nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij de digitale veiligheid van toonaangevende Nederlandse- en internationale organisaties verbeteren? Kan jij helpen bij het opleiden en trainen van personen op vlak van cyber security? Wil jij onderzoeken hoe nieuwe cybersecurity producten marktrijp gemaakt kunnen worden? Solliciteer dan bij Revnext!

Wie zoeken wij?

Je bent analytisch sterk en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve en duidelijke wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Je werkt secuur en bent een teamspeler. Wij zijn op zoek naar academici met bij voorkeur een (bedrijfs)economische, bestuurskundige of technische achtergrond. Affiniteit met (cyber) security vraagstukken is een pré. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

 

Heb je interesse? Stuur je CV en een korte motivatiebrief waarin je in 5 argumenten aangeeft waarom Revnext jou moet aannemen naar: info@revnext.nl