CSI-010 wéér genomineerd voor een Computable Award

Ict-vaktitel Computable heeft tien genomineerden aangewezen voor de Computable Awards 2021 in de categorie Opleiding & Training. Één van de genomineerden is het lesprogramma CSI-010 Digital Forensics, een samenwerking tussen Revnext, Cyberworkplace en Techniek College Rotterdam. Met de opleiding CSI-010 Digital Forensics leren twintig geselecteerde deelnemers de basisvaardigheden van digitaal forensisch onderzoek. Tijdens de gratis opleiding krijgen zij acht weken lang een voorproefje van het werk van een digitaal forensisch onderzoeker. Ze worden hierbij gesteund door gastdocenten uit het veld. De studenten leren de basisvaardigheden van digitaal forensisch onderzoek om online fraude, bedrijfsspionage, phishing of chantage te bestrijden.

Initiatiefnemer Steven Djohan is erg vereerd dat het programma voor de tweede keer genomineerd is voor een Computable award: “ik ben blij dat deze unieke samenwerking vanuit ons als Revnext samen met de non-profitstichting Cyberworkplace en Techniekcollege Rotterdam succesvol is opgepakt. Ook de betrokkenheid van de politie en het OM bij CSI-010 maken het een uniek en waardevol leertraject voor studenten.”

Meer informatie:https://www.computable.nl/artikel/informatie/awards-nieuws/7197224/1853296/csi010-scoort-nominatie-met-digital-forensics.html