Mary-Jo de Leeuw genomineerd als Etnische Zakenvrouw van het jaar

Revnext partner Mary-Jo de Leeuw is door Stichting EZVN genomineerd als etnische zakenvrouw van het jaar in de categorie “aanmoedigingsprijs”. EZVN heeft als doel het bevorderen van diversiteit van vrouwen met een andere culturele achtergrond die ondernemer, managers en professionals zijn. EZVN wil deze vrouwen meer zichtbaar maken zodat er ook op bestuur, directie, management niveau en in Raad van toezichten/Commissariaten meer te kiezen valt. Met de EZVN Awards wil EZVN het aantal rolmodellen voor andere (jong) professionals en ondernemers vergroten

Mary-Jo de Leeuw, met Antilliaanse roots, wordt door velen gezien als rebel van de cybersecuritywereld. Zij is van jongs af aan gefascineerd is door de wereld van 0-en en 1-en. Ze is associate partner van Revnext. Revnext adviseert topmanagement van overheden, beursgenoteerde bedrijven en NGO’s op het gebied van hightech innovatie, koersbepaling en prestatie-verbetering.

Maatschappelijk is zij zeer actief, zo startte zij onlangs de Cyberwerkplaats in Rotterdam. Daarnaast is Mary-Jo medeoprichter en president van het Platform Internet of Toys en vice president van het internationale netwerk Women in Cyber Security Foundation. Met dit netwerk maakt zij zich er hard voor dat vrouwen, werkzaam in de cybersecuritywereld, niet langer opzij worden geschoven.

De finale van de verkiezing zal tijdens het EZVN-gala plaatsvinden op 25 november in het World Hotel Wings in Rotterdam. Voor de selectie van de kandidaten wordt een onafhankelijke vakkundige jury aangesteld. De jury wordt gevormd door leden met topposities in het bedrijfsleven die ervaring hebben met het beoordelen van bedrijfsplannen.

Meer over Mary-Jo de Leeuw:

Mary-Jo de Leeuw