Junior Consultant Transport & Logistics gezocht!

Voor het domein Transport & Logistics is Revnext op zoek naar een (junior) consultant. Wil jij werken aan duurzame mobiliteitsstrategieën voor steden, voor de Topsector Logistiek of voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu? Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van logistieke innovaties voor vervoerders en logistiek dienstverleners? Bij Revnext werk je mee aan spraakmakende transitievraagstukken, Denk hierbij aan de transitie naar elektrische- en (semi) autonome voertuigen en de inzet van alternatieve brandstoffen en energiedragers. Maar ook aan het vraagstuk hoe  de stedelijke logistiek komende 10 jaar emissievrij kan worden of hoe Mobility-as-a-Service concepten en innovatieve distributiestrategieën ontwikkeld en geïmplementeerd kunnen worden.

Onze (junior) consultant Transport & Logistics spreekt relevante stakeholders, verzamelt relevante data, stelt strategieën en plannen op, rekent aan de effecten en business cases en helpt bij het implementeren van innovatieve concepten. Enthousiast? Solliciteer dan bij Revnext!

Wat is Revnext?

Revnext is een jonge ambitieuze speler in de top van de hightech consultancywereld. Onze adviseurs zijn actief op het gebied van cyber security, transport en logistics, e-health, clean tech en digital forensics. De visie van Revnext is dat je pas vooruit kunt lopen in het strategisch adviesvak, als je je daadwerkelijk onderdompelt  in technologische innovaties. Dit is wat we bij Revnext doen. 21% van onze winst steken we in aansprekende R&D-projecten op het terrein van bijvoorbeeld Internet of Things-security, de Hyperloop en nieuwe leerconcepten. Daarnaast investeert Revnext in non-profit initiatieven als de Cyberwerkplaats.

 

Wat vragen wij?

Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiële of technische achtergrond. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Heb je interesse? Stuur je CV en geef ons in 5 argumenten aan waarom Revnext jou moet aannemen. Solliciteer via: info@revnext.nl