Join us! vacature Junior/Medior Consultant Duurzame Mobiliteit

Gaat jouw hart sneller kloppen van elektrische- en (semi) autonome voertuigen? Ben jij geïnteresseerd in wat de energietransitie betekent voor de sector mobiliteit? En vraag jij je af hoe nieuwe mobiliteitsdiensten en -concepten zouden kunnen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Bij Revnext geloven we dat het veranderen van de wereld niet stopt bij pilots en gedragscampagnes. Wij zoeken daarom iemand die het aandurft om met ons de bestaande denkpatronen binnen de sector mobiliteit ter discussie te stellen. Als consultant Duurzame Mobiliteit spreek je relevante stakeholders, verzamel je relevante data,  stel je strategieën en plannen op, reken je aan de effecten van beleidsplannen en business cases en help je bij het implementeren van innovatieve concepten.

Enthousiast? Solliciteer dan bij Revnext!

Jouw impact

Het verduurzamen van mobiliteit is de doelstelling van ons en onze klanten. De transportsector staat voor een grote opgave waarin een nieuwe balans gevonden moet worden tussen de lusten (reizen, vervoeren en consumeren) en lasten (stikstof/klimaat/luchtkwaliteit/files) van mobiliteit. In de komende 10 jaar moet de mobiliteitssector een transformatie doormaken van extremen: uitfaseren van brandstofvoertuigen, onafhankelijk worden van fossiele energie, uitrol van slimme laadinfrastructuur, opschalen van slimme (deel)mobiliteitsoplossingen,  en Betalen naar Gebruik e. Samen met een team van gepassioneerde beleidsadviseurs mag jij het meest spannendste en meest impactvolle decennium voor de mobiliteitssector en energietransitie gaan vormgeven.

Jouw taken

Ons werk draait om actuele maatschappelijke vraagstukken. Dit zijn spraakmakende transitievraagstukken, zoals het nieuwe klimaatakkoord, kilometerheffing voor personenauto’s of helpen van steden en logistiek dienstverleners met de transitie zero emissie stadslogistiek en duurzaam goederenvervoer.

We baseren onze adviezen op feiten en data.

Jouw competenties

Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiële of technische achtergrond en affiniteit met de automotive industrie. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Jouw ontwikkeling

Bij Revnext staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met je manager stellen we in een jaarlijks cyclus een ontwikkelplan op en maken een persoonlijk plan hoe je je doelen kunt realiseren. Jij bepaalt daarbij zelf het tempo van je ontwikkeling. Ook flexibele werkuren en hybride werken hoort voor ons tot het nieuwe normaal. Voorop staat het resultaat en een tevreden klant. Bij Revnext werk je vanuit een modern kantoor in het WTC Rotterdam met uitzicht over deze bruisende stad.

Ontdek Revnext

Revnext is een strategisch adviesbureau voor high tech vraagstukken. Revnext adviseert het topmanagement van overheden, beursgenoteerde bedrijven en NGO’s op het gebied van high tech innovatie, koersbepaling en prestatie-verbetering.

Revnext bestaat uit experts in duurzame mobiliteit en energietransitie, cyber security en digital forensics. Als onafhankelijk kantoor biedt Revnext binnen de verschillende kennisdomeinen, maar ook cross-sectoraal, stevig onderbouwd en objectief advies. Daarnaast investeert Revnext in research en development op het snijvlak van technologie en (sociale) innovatie. Opdrachtgevers van Revnext zijn onder meer afkomstig uit de vitale infrastructuur, rijksoverheid, en IT-sector.

Enthousiast?

Heb je interesse? Stuur ons dan je CV en geef in je motivatiebrief 5 argumenten aan waarom Revnext jou moet aannemen. Solliciteren kan via: info@revnext.nl