Revnext zoekt versterking!!! Werkstage of junior consultant

Het Revnext team zoekt versterking

Revnext is een jonge speler in de top van de hightech consultancywereld. Als je vooruit wilt lopen in het strategisch adviesvak, dan moet je je onderdompelen in technologische innovaties. Dit is wat we bij Revnext doen. Wil jij nieuwe cybersecuritystrategieën uitwerken voor de Nederlandse vitale infrastructuur? Wil jij haalbaarheidsstudies en marktverkenningen doen naar de Hyperloop in Nederland? Wil jij Nederland klaarmaken voor de komst van honderdduizenden elektrische- en zelfrijdende auto’s? Wil jij verschillende tech-startups begeleiden bij het marktrijp maken van hun disruptieve cybersecurity productinnovaties? Solliciteer dan bij Revnext!

Je bent analytisch sterk, een goede teamplayer en bezit sterke sociale vaardigheden. Je ziet het als een uitdaging om complexe vraagstukken te doorgronden en bent bereid daarvoor diep te graven en je te verplaatsen in de verschillende belangen die spelen. Je hebt een passie voor technologische innovaties en wil de bedrijfseconomische en maatschappelijke impact hiervan op creatieve wijze vertalen naar het topmanagement van overheden en bedrijven. Wij zijn op zoek naar top academici met bij voorkeur een economische, financiële of technische achtergrond. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Heb je interesse? Stuur je CV en een korte motivatiebrief waarin je in 5 argumenten aangeeft waarom Revnext jou moet aannemen, naar: info@revnext.nl

 

Acquisitie wordt op geen enkele wijze op prijs gesteld evenals het ongevraagd doorplaatsen van deze vacature op websites van derden. CV’s die worden ingediend door (commerciële) werving- en selectiebureaus worden door ons NIET in behandeling genomen.