Revnext in de prijzen! Rotterdams aanstormend talent!

Anouk Vos van Revnext is dinsdagavond in het Wereldmuseum uitgeroepen tot “Aanstormend Talent” in de Rotterdamse zakenvrouw van het jaar verkiezing. Het was de allereerste keer dat de prijs werd uitgereikt.

Tot de finalisten behoorden, naast Anouk, ook Faye Ellen & Siobhan Burger van Arttenders en Claire Warneke van conceptstore KEET Rotterdam.

De prijs is in het leven geroepen door onderneemster Daniëlle de Wilde, die in 2013 tot dé zakenvrouw van de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) werd gekroond. Ze vond het raar dat het veel grotere Rotterdam nog geen prijs had voor ondernemende vrouwen.

De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award stimuleert, inspireert, verbindt en geeft bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam als voorbeeld voor andere ondernemers.

Anouk Vos vindt de prijs een fantastische steun in de rug voor Revnext. “Steven Djohan, Robert Kok en ikzelf hebben heel bewust Rotterdam gekozen als standplaats voor ons kantoor. Juist hier doen we inspiratie op voor alle domeinen waar we actief zijn. En ook in de toekomst willen we nog activiteiten in Rotterdam ondernemen. We voelden ons al welkom, maar op deze prijs zijn wij erg “groos”!”

Meer informatie over de award: http://www.rotterdamsezakenvrouw.nl/

Ook het Algemeen Dagblad was bij de uitreiking aanwezig: http://www.ad.nl/rotterdam/pr-tycoon-clarissa-slingerland-zakenvrouw-van-het-jaar~abdbacae/